Royal Arena

Royal Arena – Danmarks multifunktionelle arena – åbnede d. 3. februar 2017 og kan huse op til 17.000 gæster. Siden da har verdensnavne som Bruno Mars, Céline Dion, Nick Cave, Queen + Adam Lambert, Depeche Mode, Justin Timberlake, Michelle Obama og Elton John lagt vejen forbi. 

Med sin placering blot få kilometer til både Københavns centrum og lufthavn er Royal Arena et enestående kulturelt mødested i stor skala.

Royal Arena drives af et selskab under Live Nation Entertainment Inc., der er blandt verdens største arrangører af liveunderholdning. Foruden koncerter af de største danske og internationale artister, musicals, tv- og familieshows, huser arenaen også store internationale sportsbegivenheder. Således er EM i kortbanesvømning, VM i ishockey samt VM i Herrehåndbold allerede blevet afviklet.

I Royal Arena går vi et spændende efterår i møde, hvorfor vi nu søger nye kollegaer til vores Royal Rebels team. Vi kan ikke garantere et bestemt antal timers ansættelse, da det afhænger af vores arrangementer, men de fleste måneder vil der typisk være 4-6 vagter af 4-7 timers varighed. Du skal være minimum 20 år for at kunne søge stillingen.

Bartendere

Det peaker med dig, og din vigtigste opgave er at servere drinks til vores VIP-gæster med et personligt overskud, der automatisk skaber en behagelig og afslappet atmosfære i og omkring din bar. Du er imødekommende af natur, har lyst til at vide alt om ædle drikkevarer og har bred erfaring med at stå i en bar og lave cocktails. Du skænker en Royal Beer, et glas champagne eller en cocktail med sikker hånd og elegance. Du har overblikket og tjenernes ryg, når der er travlhed ved bordene, og du fornemmer, hvornår du skal snakke, og hvornår du skal lytte. Med din tidligere erfaring ved du godt, at det er essentielt, at du I fællesskab med dine kollegaer hjælper med oprydning, rengøring og klargøring af barene. I vores VIP-bar, Royal Bar, har vi et omfattende vinkort, så det er kun et plus, hvis du har kendskab til vin.

For at komme i betragtning til jobbet, skal du kunne afsætte d. 19. august, hvor vi afholder audition kl. 16.30-19.30. Sidste ansøgningsfrist er d. 11. august 2019.


Filer skal være mindre end 20 MB.
Tilladte filtyper: png gif jpg jpeg
Straffeattesten skal fremsendes ved eventuel ansættelse
(OK at sætte kryds i flere)
0 – kan ikke tale engelsk; 4 – taler flydende engelsk

Vertikale faneblade