Royal Arena

Royal Arena – Danmarks multifunktionelle arena – åbnede d. 3. februar 2017 og kan huse op til 17.000 gæster. Siden da har verdensnavne som Bruno Mars, Céline Dion, Nick Cave, Queen + Adam Lambert, Depeche Mode, Justin Timberlake, Michelle Obama og Elton John lagt vejen forbi. 

Med sin placering blot få kilometer til både Københavns centrum og lufthavn er Royal Arena et enestående kulturelt mødested i stor skala.

Royal Arena drives af et selskab under Live Nation Entertainment Inc., der er blandt verdens største arrangører af liveunderholdning. Foruden koncerter af de største danske og internationale artister, musicals, tv- og familieshows, huser arenaen også store internationale sportsbegivenheder. Således er EM i kortbanesvømning, VM i ishockey samt VM i Herrehåndbold allerede blevet afviklet.

I Royal Arena går vi et spændende efterår i møde, hvorfor vi nu søger nye kollegaer til vores Royal Rebels team. Vi kan ikke garantere et bestemt antal timers ansættelse, da det afhænger af vores arrangementer, men de fleste måneder vil der typisk være 4-6 vagter af 3-5 timers varighed. Du skal være minimum 18 år for at kunne søge stillingen.

Frontlinjen

Det står og falder med dig, og din vigtigste opgave er at sikre, at din gæst i The Bar, The Diner eller The Deli går smilende videre med sine drikke- og madvarer. Du stråler i perioder med ekstrem travlhed, og du sætter en ære i, at gæsten hurtigt får præcis det, som bestilles og betales for. Du skænker den perfekte Royal Beer, og du tjekker altid, at øllen er så frisk, at du vil være stolt af at servere den. Du ved, hvornår en sød eller sjov bemærkning gør en positiv forskel, og du er ikke fedtet med dem. Du sørger for, at Food-folket har den nødvendige information, og du forstår, at I er forudsætninger for hinandens succes.

For at komme i betragtning til jobbet, skal du kunne afsætte d. 27. august, hvor vi afholder audition kl. 15.00-18.30. Sidste ansøgningsfrist er d. 11. august 2019.


Filer skal være mindre end 20 MB.
Tilladte filtyper: png gif jpg jpeg
Straffeattesten skal fremsendes ved eventuel ansættelse
(OK at sætte kryds i flere)
0 – kan ikke tale engelsk; 4 – taler flydende engelsk

Vertikale faneblade