Royal Arena

Royal Arena – Danmarks multifunktionelle arena – åbnede d. 3. februar 2017 og kan huse op til 17.000 gæster. Siden da har verdensnavne som Bruno Mars, Céline Dion, Nick Cave, Queen + Adam Lambert, Depeche Mode, Justin Timberlake, Michelle Obama og Elton John lagt vejen forbi. 

Med sin placering blot få kilometer til både Københavns centrum og lufthavn er Royal Arena et enestående kulturelt mødested i stor skala.

Royal Arena drives af et selskab under Live Nation Entertainment Inc., der er blandt verdens største arrangører af liveunderholdning. Foruden koncerter af de største danske og internationale artister, musicals, tv- og familieshows, huser arenaen også store internationale sportsbegivenheder. Således er EM i kortbanesvømning, VM i ishockey samt VM i Herrehåndbold allerede blevet afviklet.

I Royal Arena går vi et spændende efterår i møde, hvorfor vi nu søger nye kollegaer til vores Royal Rebels team. Vi kan ikke garantere et bestemt antal timers ansættelse, da det afhænger af vores arrangementer, men de fleste måneder vil der typisk være 4-6 vagter af 4-7 timers varighed. Du skal være minimum 20 år for at kunne søge stillingen.

Vært/inde

Du er det først smil, vores VIP-gæster møder, og du ved, at det møde er afgørende for hele gæsteoplevelsen. Du har styr på dine ting, logisik og bordplaner, og du kan næsten ikke vente med at gå den ekstra mil for at gøre gæstens arenaoplevelse sublim. Du kan kommunikere ubesværet på dansk og engelsk, og du bruger helst ikke ordet ’nej’.

Du gør dig umage for at huske vores faste gæsters navne, og på eget initiativ vander du gerne en tørstig blomst, flytter et bord eller anviser et sæde i salen. Du er den man naturligt søger hen til, når man behøver hjælp til både større og mindre udfordringer. Tjenerkompetencer, så som at gå med en bakke og skænke et glas vin, er at foretrække.

For at komme i betragtning til jobbet, skal du kunne afsætte d. 19. august, hvor vi afholder audition kl. 16.30-19.30. Sidste ansøgningsfrist er d. 11. august 2019.


Filer skal være mindre end 20 MB.
Tilladte filtyper: png gif jpg jpeg
Straffeattesten skal fremsendes ved eventuel ansættelse
(OK at sætte kryds i flere)
0 – kan ikke tale engelsk; 4 – taler flydende engelsk

Vertikale faneblade